Thumbnails not generated any more

Category: CjBlog 11 months ago

Hi Maverick,

we have an installation of CjBlog in a successful webshop and actually the thumbnails are not being generated anymore for articles_list view. We have tried to sort out what was changed, and it seems as if the folder has changed, where the thumbnails are being stored now.

media/com_cjblog/images/thumbnail-small.png is the missing image path

media/com_cjblog/thumbnails/209_thumb.jpg is the path to the thumbs, when the thumb is found

Now when I publish a new article, the thumbnails are not being created and stored anymore.

https://www.stoff-flausen.de/blog

I would appreciate your help in this matter. I can send you admin credentials.

Best of thx in advance

Sebbie

 

Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

kml file not working in demo site
  • 2 replies
Hi,I uploaded one kml file to your demo site...

Change date format and where are the charts?
  • 1 reply
Hi,how do I change the date format from yyyy-mm-dd to dd-mm-yyyy? I...

User name displayed twice ?
  • 1 reply
Hi,I noticed that the used name is displayed twice:Once on the...

how put a banner in community answere?
  • 1 reply
how put a banner in community answere?  

Edit the content of Email Notification
  • 1 reply
where to edit the content of Email Notification? Thanks.

Subscribe Newsletter