CJBlog menu item "Create an Article" works fine.

But, use the menu and go to Blog Categories or to Blog Category, then use the in page link "Create an Article", and that will not work. The link generates a strange URL  https://domain_name_dot_com/index.php/ur-blogs/blog-categories?view=form&a_id=0&layout=edit&return=aHR0cHM6Ly9idWlsZHRoZXdhbGxvcmZhbGwub3JnL2luZGV4LnBocC91ci1ibG9ncy9ibG9nLWNhdGVnb3JpZXM/dmlldz1jYXRlZ29yaWVzJmlkPTg=

 System Info:

CJBlog was latest download today
Joomla 3.9.2
Database Type     mysql
Database Version     5.5.5-10.2.13-MariaDB-log
Database Collation     latin1_swedish_ci
Database Connection Collation     utf8mb4_general_ci
PHP Version     7.2.10
Web Server     Apache
WebServer to PHP Interface     cgi-fcgi

Like it on Facebook, +1 on Google, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

Survey Results show when I take the same survey again
  • Yesterday.
  • 3 replies
Hi, I have an issue that when I take the same survey for a second...

Virtual Tour
  • 3 days ago.
  • 8 replies
help me I want to make a virtual tour and do not know how to do and...

Initial Elevation Point is 0 sometimes
  • 5 days ago.
  • 4 replies
One of our gpx files does not show correctly as an elevation. The...

Community Survey in Multi-Language
  • 2 weeks ago.
  • 1 reply
Hello! Is it possible to create a survey in multiple languages? I...

Can not view detailed response - navigates away in 4 seconds
  • 2 weeks ago.
  • 1 reply
I have had a community quiz component running.  Previously, I...

Subscribe Newsletter