I am updating a site that I did not originally develop. When trying to trouble shoot why the Community Answers categories are not working, I found that new categories are being saved to xxx_categories instead of xxx_answers_categories. The first thing I found was that adding a new category resulted in the status always being 'Trashed', and would not allow me to publish it. I was also getting the following error:  Unknown column 'a.state' in 'field list'

Existing categories are not showing up at all in the Categories dashboard. 

When taking a look at the database, I found that the new category was added to  the xxx_categories table. Existing categories are in the xxx_answers_categories table (which the dashboard is not pulling from.

I located one of the files that has the wrong table, but I'm not sure if there are others. 

pkg_communityanswers_v5.0.2/packages/com_communityanswers/admin/models/fields/cjcategoryedit.php

Can you tell me what I should do to correct this?

I am running the following versions:

  • Joomla: 3.9.3
  • JomSocial: 4.5.1
  • Community Answers: 5.0.2

 

Thanks for your assistance.

Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

Js conflict
  • 0 replies
Hi,   On...

How I could paint comment lines in different colours?
  • 6 replies
How I could paint comment lines in different colours? Sometimes...

No Start topic button
  • 4 replies
Hi there, I've recently installed and updated CJforum. For some...

Bug in the new 5.0.9 version?
  • 7 replies
There's a line in the changelog: * Guests are unable to view the...

Faults with graphs in net promotor score
  • 1 reply
Hello I have problems showing the graphics that are made with the...

Subscribe Newsletter