I had a sudden problem with Unicode URL aliases. Previously (when I had Community Answers 4.5.* versions), all aliases were encoded normally (there is a corresponding setting in Joomla - Unicode aliases) and correctly.

For example:

The title of the article in Joomla - Привет мир, у меня всё хорошо

Now Joomla encodes as /привет-мир,-у-меня-всё-хорошо

See pic: joomla-alias-edit.JPG

joomla alias edit

And see pic: joomla-alias-list.JPG

joomla alias list

 

No problem.

 

But , if I am doing the question in a component Community Answers with the same title CA sets the date as an alias for the replacing: / 91-2019-12-14-17-22-22-09.

It's not correct.

In the pop-up tooltip window when I hover over the word "alias" near the title in the edit ode, I see the following: "Default value will be a date and time if the title is typed in non-latin letters". But why? I have Joomla option "Unicode aliases" in "Yes".

 

See the pic: ca-alias-edit-tooltip.JPG

ca alias edit tooltip

 

See the pic: ca-alias-edit.JPG

ca alias edit

 

See the pic: joomla-seo-settings.JPG

joomla seo settings

CA - the latest version. 5.0.7.

Joomla - latest,  3.9.13.

By the way, the old versions of Comunity Answers worked perfectly and correctly and did the same as the Joomla with alias encoding. I have already 200 questions + answers and it will be pity to lose this work.

17329_1_joomla-alias-edit.JPG (You do not have access to download this file.)
17329_1_joomla-alias-list.JPG (You do not have access to download this file.)
17329_1_ca-alias-edit.JPG (You do not have access to download this file.)
17329_1_joomla-seo-settings.JPG (You do not have access to download this file.)
17329_1_ca-alias-edit-tooltip.JPG (You do not have access to download this file.)
Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

Automatically adding newly registered Joomla users to discussion forum
  • 2 replies
Hello I have recently installed CJForum and it is works with...

single vote in a poll
  • 3 replies
Dear Community Poll Team, I want to make certain polls single...

Approval needed before publishing questions
  • 3 replies
Good morning, I am not sure that should go on the Suggest an Idea...

Private Polls - Notification sent
  • 1 reply
Hello CP Team, do you have a cp translated into german language. If...

Problemi di visualizzazione
  • 8 replies
Ho installato il componente CjForum versione 3.3.2 su un sito...