Hi Maverick,

I get an error this morning when I try to create a new single poll layout menu item.

When I Select Poll I get the number of the poll instead of the name of the Poll.

You can see by the attached file.

In my logs I get this error related to this problem;

[error] 306#306: *7679 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /xyz.net/administrator/components/com_communitypolls/models/poll.php on line 866" while reading response header from upstream, client: 207.xxx.yyy.zzz, server: xyz.net, request: "POST /administrator/index.php?option=com_communitypolls&layout=edit&id=1 HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/lib/php7.3-fpm/web1.sock:", host: "xyz.net", referrer: "https://xyz.net/administrator/index.php?option=com_communitypolls&view=poll&layout=edit&id=1"

Thanks to help me with this.

Michel

++++++++++++++++++++++++++++++=

17177_1_error.png (You do not have access to download this file.)
Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Trending Topics

View Author Profiles
  • 0 replies
In description of your script you have written: "Users can create...

embedded poll has no sharing options or picture
  • 5 replies
Hi, I'm testing out embedding a poll and it works, but votes are...

Why is each share code for same poll different?
  • 3 replies
Hi there, My social media manager is telling me that she can't use...

Image links are broken in survey
  • 1 reply
I've added images in the article description of the survey question,...

Change the info that appears in WhatsApp share
  • 2 replies
Hi, Is it possible to change what appears when a poll is shared in...