Hi,

we have an issue since we have updated to the last community polls version.


Now when we present a vote form to users, the "Vote" button to cast the vote disappear as soon as they provide any choice in the form (either if it is radio butons or check boxes) and before voting.

Therefore, nobody is able to vote anymore.

Find attached two dump :

1- the vote form presented to users

2- the form form once a choice has been done and before the vote has been cast : the vote button has disappeared

This is an urgent issue for us, can you help ?

Thanks

17539_1_button-vote.png (You do not have access to download this file.)
17539_1_button-vote-disappear.png (You do not have access to download this file.)
Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Trending Topics

Accepted response is the best response
  • 1 reply
Good afternoon! In my opinion, you need to take the answer once....

Users vote for their questions and answers
  • 6 replies
Good afternoon! Users vote for their questions and answers and earn...

There is no altauserpoints profile selection
  • 1 reply
Good afternoon! There is no altauserpoints profile selection. You...

There is no limit on the number of characters
  • 6 replies
Good afternoon! There is no limit on the number of characters. You...

Unable to add ot edit photo
  • 8 replies
Hi, Unable to add or edit photo in CJForum profile. The folder open...