Hello,

I try to use Community Polls within a layout created with the YOOtheme Pro Page Builder. When I add a poll via shortcode, the builder throws an error and doesn’t work anymore. When loading a poll via a module, it seems to work, at least to some degree, but there’s a JavaScript error in the developer console.

(index):31 Uncaught ReferenceError: PollsFactory is not defined at (index):31

I am not sure whether this is a question of Community Polls or YOOtheme Pro, because the error doesn’t appear with Protostar but on the other hand I didn’t experience any issues using shortcodes and content plugins by other plugins within the Page Builder yet, so I also This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kind regards
Thomas

Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Trending Topics

Smart Search plugin for CJF?
  • 4 replies
Looking to remove the legacy Search from my joomla site...

Multiple image selections not showing in consolidated report
  • 3 replies
I have set min 3 answers and max 3 answers in a multiple image...

Strange behavior when trying to do the same survey from two sides at the same time
  • 8 replies
Hello, I'm trying to do an anonymous survey, but I found a strange...

Survey Results show when I take the same survey again
  • 5 replies
Hi, I have an issue that when I take the same survey for a second...

Registration Page
  • 1 reply
Hi,   my Config: Joomla 3.9.23, Sociable 1.1.0, Template...