hello maverick,

i'm using the "Sliders" plugin by Regular Labs (see here: https://www.regularlabs.com/extensions/sliders) to add content sliders in the description for some of my quizzes & questions inside some of my quizzes.

for example see the first question on this page: https://www.lashonimi.co.il/quiz/morphology/gufim-zmanim/8-guf-zman-binyan

click the yellow button to start the quiz and then the "+" sign to open the slider - also see attached screenshots of the slider in open & closed states.

when loading the quiz's answers - the plugin is not working - it only loads the raw tags used to generate it. see 3rd screenshot attached.

is there anyway to solve this? 

should i contact the plugin's developer to solve it? and if so, do you have any idea what i need to tell them?

i'm not a developer myself so i'm not sure where this issue is coming from.

thank you very much

yorai

16992_1_slider-closed.PNG (You do not have access to download this file.)
16992_1_slider-open.PNG (You do not have access to download this file.)
16992_1_slider-raw-tags.PNG (You do not have access to download this file.)

online projects & marketing manager. Israel.

Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
  • Re: "content plugins" not loading with the response layout

    by » 8 months ago


    Community Quiz will fire content plugins with the below code

    $app->triggerEvent('onContentPrepare', array('com_communityquiz.quiz',	&$item,	&$this->params,	$offset));

    So if your plugin is written to work only with the articles (i.e. the first parameter above is com_content.article), it will not work. This is applicable for quiz description.

    You said it is not working for answers, did you mean question description? For questions, context parameter is little different.

    $app->triggerEvent('onContentPrepare', array('com_communityquiz.question', &$item, &$params, 0));

    Follow me on twitter: https://twitter.com/corejoomla
    If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory.
    CjFitCjForum | Polls | Answers | Quizzes | Quotes | Surveys | GPS Tools | CjBlog


You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

Upload Track button not working
  • 9 replies
Hallo, I have a problem uploading new gps tracks. Clicking on the...

Latest questions
  • 1 reply
I am trying to recreate the very slim (just a header and topic...

Owner
  • 1 reply
I only have two questions per survey. Is it possible to place them...

GPS TOOLS v5.1.1 : IMPOSSIBLE TO CREATE TRACK
  • 1 reply
Hi Maverick, IMPORTANT ISSUE : After installing v5.1.1, it's...

Import Wordpress posts
  • 1 reply
Is there a migrator to do this? I have a site with nearly 600 posts...

Subscribe Newsletter