Hi there, I'm having trouble on installing the package on a website. I'm getting an "Internal Server Error" on trying to install the package and a blank page on trying to install the component out of the package.

I tried this on several websites / servers, always with the same resault.

I took a look to the error log of my testserver and I found this:

AH01071: Got error 'PHP message: PHP Warning: require_once(/var/www/vhosts/XXX/XXX/components/com_cjlib/framework.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/XXX/XXX/administrator/components/com_communitysurveys/communitysurveys.php on line 13\nPHP message: PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/vhosts/XXX/XXX/components/com_cjlib/framework.php' (include_path='.:/opt/plesk/php/7.1/share/pear') in /var/www/vhosts/XXX/XXX/administrator/components/com_communitysurveys/communitysurveys.php on line 13\n', referer: https://XXX/administrator/index.php?option=com_installer

Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

CB plugin for CJforum
  • 4 replies
FYI: Just a little glitch - the plugin does seem to be working...

Change text in the 'ask question' input box
  • 1 reply
Hi,I'm very new to this component and my client wants to change the...

Reports issues
  • 1 reply
Hi I have two issues is Reports. 1st ISSUE: The print/dwnload pdf...

Multi star questions
  • 9 replies
Hi i try to make a survey with star rating (5 stars) How can i...

quiz page not loading
  • 6 replies
Hi, I created a quiz, add questions and publish...

Subscribe Newsletter