messages

Category: Community Surveys one year ago

When you start filling out the survey from scratch and move on from the first page, the next three messages come out only once ...

** See image 1

 

Once the first page has passed, these messages do not appear again for that survey, but if I add another one, with the same user or another user, these messages appear again. and checking the Database, I observe that the data are correctly registered in the tables, that is to say that the survey is well created

 

Does anyone have any idea why these messages? Are they serious? What do they mean? how can I solve the problem, I want these messages not to appear

16971_1_img1.png (You do not have access to download this file.)
Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Trending Topics

Integrating Surveys with Affiliate Tracker
  • 4 replies
Hello,   We are using Affiliate Tracker as an affiliate...

Installation error - Warning : constant(): Couldn't find constant JPATH_
  • 3 replies
Hello,I'm running Joomla 3.9.19 and PHP 7.2. I in stalled...

Athor and category hide
  • 1 reply
Hello, I am new to Community Polls. I already come that far to...

Several issues identified in the Groups Create/Edit
  • 14 replies
Hi, Today I logged into my Sociable front end, clicked on Groups...

community polls - no vote possible
  • 2 replies
Dear all, I face a problem with polls. If I create a poll e.g. with...