Imagen don´t show

Category: Community Surveys 11 months ago

Hi I have a problem with component Surveys .I have tried to put an image inside a survey but the system don´t allow.

You can check this problem in http://opinionesonline.com.ar/encuesta/encuesta/encuesta-individual

the image root is wroong , but i dont know were i can fix . The directory repeats
This showed imagen link
http://opinionesonline.com.ar/encuesta/encuesta/images/zonas-768x603bb.jpg  wrong

http://opinionesonline.com.ar/encuesta/images/zonas-768x603bb.jpg      correct

System Joomla 396  Cjlib Version: 2.9.3 Communite Survey 5.2.0

Thanks

Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
  • Re: Imagen don´t show

    by » 11 months ago


    How are you adding images? through your editor?

    Please try to use absolute urls instead of relative urls if your editor is not supporting relative urls.


    Follow me on twitter: https://twitter.com/corejoomla
    If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory.
    Sociable | Surveys | 
    CjForum | Polls | Answers | Quizzes | Quotes | GPS ToolsCjFit | CjBlog


  • Re: Imagen don´t show

    by » 11 months ago


    Hello, the editor I am using allows both URLs, in fact I had already tried that alternative that mentions me, without any results.
    When I try to insert the image from the button and select it it does so but when I click on insert it does not leave me, which I could only do via source code (<p> <img src = "images / zones-768x603bb.jpg" /> </p>) with the full path and as the example.
    I checked if I could insert the same image into a joomla article and I had no problem.
    What I do notice is, that it adds, to the address of the image, the path of the folder and not where it is located.
    And it also happened to me with the relative address.
    I have changed the url so you can see what I mention. Thanks for your time.

    31972_2_corejoomla-insert-image.jpg (You do not have access to download this file.)

  • Re: Imagen don´t show

    by » 11 months ago


    The issue is the image button on Joomla default editor tinymce will insert relative url and not the absolute url. Since the relative url is relative to your currently viewing url, your image will never display correctly. If not the absolute url, the url should begin with your site context such as /mysite (if your site is hosted on mysite subfolder) or / if your site is hosted on root folder of your apache httpdocs. Without / character, the url is treated as relative to the url of whatever page you are currently on.

    Try using different editor such as JCE which has the option to switch to absolute urls or correctly handle the relative urls.


    Follow me on twitter: https://twitter.com/corejoomla
    If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory.
    Sociable | Surveys | 
    CjForum | Polls | Answers | Quizzes | Quotes | GPS ToolsCjFit | CjBlog


  • Re: Imagen don´t show

    by » 11 months ago


    I installed the JCE and the solution worked, Thank you


You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Trending Topics

Integrating Surveys with Affiliate Tracker
  • 3 replies
Hello,   We are using Affiliate Tracker as an affiliate...

Installation error - Warning : constant(): Couldn't find constant JPATH_
  • 2 replies
Hello,I'm running Joomla 3.9.19 and PHP 7.2. I in stalled...

Athor and category hide
  • 1 reply
Hello, I am new to Community Polls. I already come that far to...

Several issues identified in the Groups Create/Edit
  • 14 replies
Hi, Today I logged into my Sociable front end, clicked on Groups...

community polls - no vote possible
  • 2 replies
Dear all, I face a problem with polls. If I create a poll e.g. with...