I'm using GPS Tools to include a track of a walk for a Walks festival with RSEvents. I tested this out in March and it all worked correctly, but the customer decided to delay the project for a few months. Now when I include a GPS track within the RSEvent description, it only displays the code {GPSCONTENT ["id": 2, "elevation": 1, "speed": 1, "hr": 1, "description": 1]} on the front end. 

I've also tested it with a K2 item, where it works correctly and also in a simple article, where it displays the header but not the track. 

I've attached screenprints of the 3 examples, the site is a test site behind a protected directory.

Any suggestions?

16871_1_1886566f-4045-4f3c-b5bd-2159cb5111c4.png (You do not have access to download this file.)
16871_1_cc810482-42c0-4833-a1a5-17a31c9e3ba8.png (You do not have access to download this file.)
16871_1_440d1aca-aec6-40d4-a126-d3d88d9dddf7.png (You do not have access to download this file.)
Like it on Facebook, Tweet it or share this topic on other bookmarking websites.
You do not have permissions to reply to this topic.

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

kml file not working in demo site
  • 2 replies
Hi,I uploaded one kml file to your demo site...

Change date format and where are the charts?
  • 1 reply
Hi,how do I change the date format from yyyy-mm-dd to dd-mm-yyyy? I...

User name displayed twice ?
  • 1 reply
Hi,I noticed that the used name is displayed twice:Once on the...

how put a banner in community answere?
  • 1 reply
how put a banner in community answere?  

Edit the content of Email Notification
  • 1 reply
where to edit the content of Email Notification? Thanks.

Subscribe Newsletter