corejoomla.com Forum

Welcome, Guest
Recent activity
  • Britt Clark created new topic Order of questions and Page Headers.

    5 hrs

    Im new, but getting more frustrated. I have to set up a quiz that has presentations at the beginning of the quiz to get the information for the test at the end. I have...

    5 hours ago

  • Britt Clark replied to the topic No quizzes found after removing from course.

    6 hrs

    I just went in to PhPMyAdmin and deleted the course numbers and that gave me access to the quiz in the public area. 

    6 hours ago

  • Britt Clark created new topic No quizzes found after removing from course.

    6 hrs

    I made a course and added a quiz to it. I changed my mind and removed the quiz from the course and deleted the course, now when I go to the page, the quiz doesnt show up. It...

    6 hours ago

  • CircleDNA added the topic to his favorites: Profile of a GPX-track not presented anymore.

    11 hrs

    Since a few days we have a problem that the height-profile of a GPX-track is nog displayed anymore. Instead the error "d.split is not a function" is displayed (see attahced...

    11 hours ago

  • Britt Clark replied to the topic Issue with certificates.

    14 hrs

    I was running Deluxe Quiz previously and had too many errors with it and it was still installed. Even after it was uninstalled, it left some entries in the...

    14 hours ago

  • Maverick replied to the topic Issue with certificates.

    22 hrs

    Were you using any other quiz component before installing Community Quiz? If yes, rename the existing tables that start with xxx_quiz_ and install the component again.

    22 hours ago

  • Britt Clark created new topic Issue with certificates.

    April 21 at 9:17 pm

    I just installed Community Quiz and when I click on the certificates to edit them, I get the following 500 error and the path for the error...

    Yesterday

  • Menso de Jong said thank you to Maverick for his/her reply to the topic Acymailing Plugin can't be found?.

    April 21 at 8:01 am

    The plugin is part of the ACY Mailing component itself. Go to your ACYMailing component and install it from addons page. It is available only for ACYMailing v6 or later.

    Yesterday

  • Maverick replied to the topic New User - Two Issues.

    April 21 at 4:43 am

    For the templates which does not have any bootstrap CSS loaded, the option "Load Bootstrap CSS" is provided. It try to load the CSS file. However, if your template has...

    Yesterday

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 7:30 pm

    My template is definitely the problem.  It doesn't support bootstrap.  I tested with another template and the question present perfectly.  I will avoid this...

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 6:51 pm

    So it appears my Artisteer template doesn't support bootstrap.  Unless there is a way to manually adjust the css, I may have to use a different question...

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 6:42 pm

    I hoped this information here might correct the issue but it didn't.  I assume they meant to add the lines to the index.php file in the template folder, which is what I...

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 6:37 pm

    There may be an issue with my template.  I don't think it 100% support bootstrap. I did find a workaround that I am going to try now.

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 6:34 pm

    Thank you.  I have been reviewing the forum for ideas and found that in the Integration options.  Unfortunately, that didn't...

    2 days ago

  • Maverick replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 6:29 pm

    Can you please try to enable "Load Bootstrap CSS" option.

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 5:42 pm

    Thank you for your continued assistance! Yes, clearing the cache resolved the first issue. I tried all of the layout options, but none resolved the second...

    2 days ago

  • Maverick replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 5:14 pm

    You need to clear your browser cache. Also can you try switching the default layout option to bootstrap3 and check your second issue?

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 3:16 pm

    I added that line to the template.css file but it didn't correct the issue. Also, see the last question under the in-office option.  Why are the columns all...

    2 days ago

  • Maverick replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 3:02 pm

    Your template should have one, if not you can add the template css file.

    2 days ago

  • Doug Honea replied to the topic New User - Two Issues.

    April 20 at 2:27 pm

    Thank you for the reply.  Which file is the css override file?  

    2 days ago

Powered by CjForum