corejoomla.com Forum

Welcome, Guest
Register
Recent activity
  • maverick replied to the topic search in responses of surveys.

    No. If you need to search the responses of a particular survey, you can go to the reports section of the survey and access the responses list from there.
  • jizkid replied to the topic search in responses of surveys.

    Okay. So no search in field "Title". That is a pity.. 
  • maverick replied to the topic search in responses of surveys.

    You can search in the following ways....
  • jizkid created new topic search in responses of surveys.

    Hi Maverick,  Am I doing something wrong?  Search in responses of surveys does not seem to work. Maybe some kind of indexing needs to be...
  • situsidnpokerr liked a reply to the topic Search Engine Friendly URLs - ERROR.

  • situsidnpokerr added the topic to his favorites: Search Engine Friendly URLs - ERROR.

    I've enabled Search Engine Friendly URLs Use Apache mod_rewrite Add suffix to URLs And changed my .htaccess, to this:## #...
  • situsidnpokerr added the topic to his favorites: Images not showing.

    Problem 1 We are looking to set up a question where there is a picture  of a product with a question "have you used this product" with a simple...
  • situsidnpokerr liked a reply to the topic Images not showing.

  • situsidnpokerr said thank you to Maverick for his/her reply to the topic Images not showing.

    You have selected the default tinymce as the editor in the Community Surveys options (Components -> Community Surveys -> Options -> Integration -> Default Editor)....
  • situsidnpokerr liked a reply to the topic Images not showing.

  • situsidnpokerr liked a reply to the topic Images not showing.

  • situsidnpokerr liked the topic Images not showing.

    Problem 1 We are looking to set up a question where there is a picture  of a product with a question "have you used this product" with a simple...
  • situsidnpokerr said thank you to Susan Charalambous for his/her reply to the topic Images not showing.

    Thank you, sent by PM!
  • maverick replied to the topic Images not showing.

    You have selected the default tinymce as the editor in the Community Surveys options (Components -> Community Surveys -> Options -> Integration -> Default Editor)....
  • Fresh99 replied to the topic Images not showing.

    Thank you, sent by PM!
  • maverick replied to the topic Images not showing.

    1. Please make sure your editor is not adding relative URLs in the content. For example, images/test.png is relative to whatever the URL is loaded in but not the location of...
  • Fresh99 created new topic Images not showing.

    We are looking to set up a question where there is a picture  of a product with a question "have you used this product" with a simple yes or no choice...
  • rotec replied to the topic Problem giving "Thank You".

    Mysterious... checked this code fix in three different browsers; the normal users (Joomla permissions 'registered, Paid' or 'registered,Free') are working normally. But my...
  • rotec liked a reply to the topic Problem giving "Thank You".

  • rotec said thank you to Maverick for his/her reply to the topic Problem giving "Thank You".

    Here is the code change you need to make to allow multiple thank you for the superuser. components/com_cjforum/layouts/LAYOUTNAME/topic/reply.php line...

Powered by CjForum