Phivos

Gender Not specified
Age Not specified
Member since August 19th, 2015
Last seen 2 years ago
Topics 8
Replies 33
Points 41
About Phivos: No information provided.

Recent activity
  • Phivos Constantinou replied to the topic EasySocial poll stream containing a youtube video.

    Dear Mav, We have contacted the ES support. We just asked them "Does EasySocial support content plugins?" and we received the following answer: "These are actually being rendered by your Community Polls app and unfortunately we do not provide support for the app. You need to contact the developer of the app to look into this" Any ideas? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic EasySocial poll stream containing a youtube video.

    Dear Mav, Ok thank you for your time. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic EasySocial poll stream containing a youtube video.

    Dear Mav, So, there is no way to fix that and present it in the usual video frame for playing directly on the website? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou created new topic EasySocial poll stream containing a youtube video.

    Dear Mav,Once the user publishes a new poll on his stream the video does not appear in the usual video frame for playing directly on the website. Please check the attached photo and the following link: https://penaltara.com/community/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB/470-phivos We contacted OSYoutube support for that and they ask if the application supports content plugin in order to see if they can help.   In addition, in order not to open a second ticket for that, we cannot trace from where these two strings are translated as per the attached photo: Votes: Last vote:   Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic After installation of SSL the EasySocial stream is not loading.

    Dear Mav, Thank you for the prompt response. We found the problem. In the beginning we have put: https://www.penaltara.com/ but it was not working. Today, we have put: https://penaltara.com/ and it is working. Thank you. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic After installation of SSL the EasySocial stream is not loading.

    Dear Mav, I performed the change but the issue is still there. Any ideas? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou created new topic After installation of SSL the EasySocial stream is not loading.

    Dear Mav, We just installed an SSL and we face two issues. 1. The EasySocial stream of community polls is not loading. 2. Because of that, the SSL green bar at the top is not displayed.   For example please visit these two profiles that they have Community Polls streams in their profile and because of that the green bar is not displayed. https://penaltara.com/community/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB/470-phivos https://penaltara.com/aggela   For the next two the SSL green bar displays because these two users do not have any Community Polls streams in their profile https://penaltara.com/community/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB/554-marios-148 https://penaltara.com/community/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB/473-kalia   Regards, Phivos Constantinou    
  • Phivos Constantinou replied to the topic Community Polls integration with Easysocial stream.

    Dear Mav, I sent you through the contact us form. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Email notifications not sent at all.

    Dear Mav, You mean that you found the problem and that you will issue an update during the next weekend, is my understanding correct? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Community Polls integration with Easysocial stream.

    Dear Mav, The version we are using is 4.3.6. We did not set any overrides as far as we know cause we do not know how to set them :) You have a very nice product and if you manage to link it and presen the poll into the EasySocial stream it will be much greater. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou created new topic Community Polls integration with Easysocial stream.

    Dear Mav, We face a weird issue. In the EasySocial community component of our site there is a string that appears many times: "user" created new poll.  This appears many times and for various actions i.e. created new poll, voted on a poll e.t.c. but still the string is the same as you can see in the attached photos. 1. How can we control the language string to be different on different actions?2. Is the system designed to show a link to the poll created or voted in the user's EasySocial stream? 3. The string appears on the user's profile page from the moment that he will submit the poll i.e. before the approval and the publication of the poll. Shouldn't this appear only after the poll is approved by the administrator and be published on the website? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Email notifications not sent at all.

    Dear Mav, This is a kind reminder. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Email notifications not sent at all.

    Dear Mav, Ok thank you. Let us know once you correct the issue. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Email notifications not sent at all.

    Dear Mav, Thanks for the prompt reply.  We have already checked those options and they were correctly set. As you can see below.  All the other emails from other components are sent correctly with no issues. If any emails were sent shouldn't these be included in the "email queue" under the cjlib component?   Public - Guest - Manager - - Administrator - Registered - - AEK - - AEL - - Apollon - - Asteras Tripolis - - Athlitikografos - - Atromitos - - Author - - - Editor - - - - Publisher - - General Category - - Giannena - - Iraklis - - Kalloni - - Ksanthi - - Levadeiakos - - OSFP - - Panathinaikos - - Panetolikos - - Panionios - - Panthrakikos - - PAOK - - Platanias - - Tipsters - - Veroia - Super Users Notify Poll Approvals NoYes Notify New Vote NoYes Notify Administrators NoYes
  • Phivos Constantinou created new topic Email notifications not sent at all.

    Dear Mav, Happy new year. Hope you are fine! The below issue is NOT urgent in case you are on vacation/public holidays. We are towards the end of our developing phase and we just tried to set our email templates. But :) we noticed that from the very beginning no email notification was sent to the users or admins on new poll created/approved/disapproved e.t.c., in fact no emails were sent at all.  We searched a bit in the forums and documentation but we could not find any solution. In addition, in the backend we searched for any email activities and we found only the "email queue" under the Corejoomla Framework Library component, that is completely empty i.e. like no email was ever sent. Our site is penaltara.com Please have a look into it. Regards, Phivos Constantinou  
  • Phivos Constantinou replied to the topic Community polls faces some bucks.

    Dear Mav, Thanks for the prompt action. Yes, these are caused by this plugin. If we need anyhting else we will contact you. Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Community polls faces some bucks.

    Dear Maverick, Hope you are fine. We tried to upgrade to the cjlib2.3.8. Having in mind the bugs we faced in the past (some of them described in this ticket) we performed this upgrade first in our testing environment and we face exactly the same problems as described in this ticket opened back then. Please check the following links: http://dev.penaltara.com/blog/2015-11-05-15-33-45 (please vote to the poll on the top right at the right column) http://dev.penaltara.com/polls/10-2015-11-04-13-04-53/76-test123123 (please vote) http://dev.penaltara.com/polls/2015-08-20-08-39-17 (please try to create a poll) We deleted the files in the geoip file as instructed above but the same issue remains. We are not planning to upgrade cjlib in our main site because we face these issues and we are sure that the last time you lost some time to correct it on our site. What we want to ask is: What if we do not update the cjlib but we continue to upgrade community polls component in the future, will there be an issue? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Youtube video not appearing after published.

    ok thank you
  • Phivos Constantinou replied to the topic Youtube video not appearing after published.

    ok we are using the OSyoutube pro and it is working normally but this is not working on the module as you can see in the link below on the right column: http://www.penaltara.com/blog/2015-11-05-15-38-04/tudor-we-have-problem We contacted the OSyoutube pro support and they let us know that the module does not support the content plugin. Is this valid? or is it something else that is mafunctioning or that we did not do? Regards, Phivos Constantinou
  • Phivos Constantinou replied to the topic Youtube video not appearing after published.

    Yes, sorry for the inconvenience, is it something that we have to install? If yes, what kind of plugin is needed?

Powered by CjForum

Site Search

Trending Topics

Upload Track button not working
  • 9 replies
Hallo, I have a problem uploading new gps tracks. Clicking on the...

Latest questions
  • 1 reply
I am trying to recreate the very slim (just a header and topic...

Owner
  • 1 reply
I only have two questions per survey. Is it possible to place them...

GPS TOOLS v5.1.1 : IMPOSSIBLE TO CREATE TRACK
  • 1 reply
Hi Maverick, IMPORTANT ISSUE : After installing v5.1.1, it's...

Import Wordpress posts
  • 1 reply
Is there a migrator to do this? I have a site with nearly 600 posts...

Subscribe Newsletter